DISPONIBIL ACUM
DISPONIBIL ACUM
Filetul deschis ajută la plasarea mai adâncă a implantului cu rezistență minimă, chiar și fără găurire suplimentară cu freza. Designul conic în partea superioară scade tensiunea și riscul de resorbție în zona osului cortical. Previne osteonecroza (moartea țesutului osos din cauza întreruperii fluxului sanguin la nivelul acestuia) și alte posibile infecții.
Plasarea unui bont cu diametru mai mic, într-un implant cu diametru mai mare, pentru a se păstra nivelul osului alveolar din jurul implantului. Acest design ajută atât la formarea, cât și la dezvoltarea/creșterea volumului țesuturilor moi în jurul platformei implantului. De asemenea, acesta contribuie la prevenirea pierderii osoase crestale..
Prin aplicarea unui filet conic pe corpul drept, efortul aplicat parții superioare a dispozitivului de fixare este dispersat eficient.
Adâncimea filetului scade în sus, reducand frecarea pe osul cortical.
Conexiune cu conicitate de 11 grade hexagonală de 2,5mm (sau 1,2 narrow) cu dublu contact între bont-implant, cunoscută și ca sudură la rece. Asigură etanșarea ermetică și permite distribuirea sarcinii pe implant uniform și minimizează pierderea osoasă.
Reducerea leziunilor osoase
Adâncimea implantului se ajustează prin modificarea adâncimii părții corpului, iar astfel se poate obține o implantare stabilă similară celei din cazul unui implant cu adâncime mare de tip drept.
Datorită designului ascuțit al muchiilor de tăiere, rezistența și necesitatea aplicării unei presiuni mari este redusă, fapt ce maximizează eficiența auto-filetarii.
Ghid conic treptat
Chiar și în prezența unui os mic sau slăbit, datorită conicității sale intrarea inițială este ușor de realizat chiar și atunci când găurirea materialului osos este redusă.
Apexul inactiv asigură protejarea structurilor anatomice, aspect esențial în momentul în care implantul se situează în vecinătatea sinusului maxilar sau a canalului mandibular.
DIN PORTOFOLIUL DIO IMPLANT